Muutoksen Neljä Huonetta® on teoria siitä mitä meille yksilöinä, mitä työyhteisöille, tiimien väliselle yhteistyölle ja kokonaisille organisaatioille tapahtuu muutosten ja kriisien keskellä. Teoria auttaa ymmärtämään miksi yksilöinä suhtaudumme erilaillailla muutoksiin ja miten muutokset vaikuttavat toimintaamme. Teorian pohjalta on kehitetty joukko erilaisia työkaluja ja työpajoja eri tarkoituksiin. Menetelmän avulla voimme havaita, ymmärtää, mitata ja reagoida paremmin siihen mitä ympärillämme tapahtuu ja miten muutokset vaikuttavat meihin organisaationa ja erilaisina yksilöinä. Muutoksen Neljä Huonetta® voidaan integroida osaksi organisaation johtamisjärjestelmää, sillä voidaan selkiyttää suuntaa muutosten keskellä tai se voi toimia yhteistyön ja kehittämisen apuna.

Konsepti tarjoa mahdollisuuksia erikokoisille organisaatioille ja yrityksille selkiyttää toimintaansa ja nopeuttaa sekä helpottaa muutosprosessien läpivientiä. Kansainvälinen konsepti tarjoaa mahdollisuuksia myös yksittäisille työnohjaajille, konsulteille ja valmentajille sekä alan yrityksille. Ruotsissa työskentelee useita satoja konseptia käyttäviä organisaatioiden sisäisiä ja ulkoisia konsultteja. Referenssit ovat vakuuttavia ja joukosta löytyy useita kansainvälisiä suuryrityksiä. Konsepti on levinnyt ympäri maailmaa ja työkalut käännetty useille eri kielille.

Tule tutustumaan konseptiin, saamaan tietoa ja nauttimaan hyvästä aamiaisesta kanssamme maalis- huhtikuun aikana järjestettäville ilmaisilla M4H-aamiaisilla Helsingin Pasilassa. Aamiaistilaisuudet ovat maksuttomia ja ne järjestetään Loft Helsinki Ylen Pasilan studion Isolla Pajalla.

Tilaisuudet järjetetään:

perjantaina 13.3.

maanantaina 16.3.

keskiviikkona 25.3.

perjantaina 27.3.

torstaina 16.4.

perjantaina 24.4.

Kaikki tilaisuudet alkavat kello 8.00-8.30 tarjoiltavalla aamiaisella ja päättyvät klo 10.00.

Olet lämpimästi tervetullut ja ota mukaan halutessasi myös kolleegasi, jotta pääsette samantien arvioimaan konseptin käyttökelpoisuutta omiin tarpeisiinne. Ennakkoilmoittautumiset tarvitaan tämän linkin kautta, jotta osaamme varautua tarjoiluihin: https://www.webropolsurveys.com/S/03F17E76B601208F.par

Tervetuloa,

Jyrki Jalassuo

Sivukadun avopalvelu Oy

Pirkko Huhta

Innoras Oy

Share This