Perttulan kartanon alueella Hämeenlinnassa on panostettu ihmisten psyykkiseen hyvinvointiin ja tervehtymiseen koko alueen pitkän historian ajan. Alueen kaunis luonto ja idyylinen ympäristö tarjoavat innovatiiviset puitteet kehittää työyhteisön toimintaa ja panostaa työyhteisön jaksamiseen sekä hyvään työilmapiiriin.

Järjestämme tilauksestanne teille räätälöidyn työyhteisön kehittämispäivän luonamme Perttulan palvelusväen talossa aluetta ja sen muita idyylisiä tiloja hyödyntäen. Tilojen ja alueen lisäksi pystymme tarjoamaan käyttöönne vahvan ammatillisen osaamisen työyhteisön toiminnan kehittämiseen. Päivän toteutusta edeltää huolellinen suunnittelu ja päivän tavoitteiden asettelu yhdessä teidän kanssanne.

Valmennukset toteutetaan rennolla otteella mutta samalla asiassa ja agendassa pysyen. Päivän aikana nostettujen kehittämiskohteiden toteutumista seurataan sovitulla aikavälillä ja yhdessä laadituin mittarein. Tavoitteena on käynnistää pitkäjänteinen kehittämistyö työyhteisössä.

Järjestämme toiveidenne mukaan päivän ruokailut ja kuljetukset esim. Hämeenlinnan rautatieasemalta luoksemme ja päivän päätyttyä takaisin. Alueelta löytyy saunatilat ja puitteet rentoon alkuillan viettoon koulutuksen päätteeksi.

Toteutamme pyynnöstänne myös kevyempiä kokonaisuuksia ja tulemme luoksenne valmentamaan ja kouluttamaan. Kehittämispäivään voidaan yhdistää esimerkiksi valmennusta muutosten ja kriisien käsittelystä työyhteisössä.

Kysy tarjousta!

Jyrki Jalassuo

Toimitusjohtaja, Työnohjaaja
040 5642 859
Etelä-Suomi
Asiakas- ja palveluohjaus, kuntayhteistyö, palvelusopimukset, hallinto, laskutus, henkilöstöhallinto, työnohjaus, työyhteisösovittelu

Saija Jalassuo

Perhetyöntekijä, Työnohjaaja
050 3753 837
Hyvinkää, Nurmijärvi, Tuusula, Kanta-Häme