Maailman kokeminen erilaisena –
oletko kiinnostunut tietämään enemmän?

Asperger luennoitsija ja kokemusasiantuntija Paula Tilli
Riihimäellä 18.12.2014, Hyrian auditorio

Työskenteletkö asperger nuorten tai lasten kanssa? Tai onko sinulla, läheiselläsi tai asiakkallasi asperger?

Sivukadun Avopalvelu Oy järjestää yhteistyössä aperger asiantuntija Paula Tillin kanssa Riihimäellä torstaina 18.12.2014 koulutuspäivän, joka on suunnattu erityisesti asperger nuorten ja lasten kanssa työskenteleville terveys-, sosiaali-, opetus– ja kasvatusalan työntekijöille.

Luento soveltuu myös sinulle, jolla on asperger diagnoosi. Paula kertoo omista kokemuksistaan diagnoosin kanssa elämisestä ja sen saamisesta kannustavasti ja erilaisuutta arvostavasti. Paula näkee aspergerin voimavaranaan.

Koulutuspäivän esitteeseen voit ladata mainos_PAULA_TILLI

Ennakko-ilmoittautumiset -10% kotisivuiltamme osoitteesta: https://www.avopalvelu.fi/palvelut/koulutukset-ja-valmennukset/ 31.10.asti. Koulutuksen hinta on on normaalisti 85€+alv24%

Ennakkotiedoista poiketen koulutuspäivän kesto on 9.30-15.30! Esite päivitetty 19.8.2014

Paula Tilli esittelee itsensä luennoitsijana

“Minun nimeni on Paula Tilli ja työskentelen valmentajana ja kouluttajana autismin kirjon alalla. Minulle on diagnosoitu Aspergerin syndrooma, ADD sekä Touretten syndrooma aikuisiässä. Monille Asperger-henkilöille saattaa syntyä väärinkäsityksiä sosiaalisissa tilanteissa, koska me käsittelemme tietoa ja tulkitsemme aistimuksia poikkeavalla tavalla. Luentoni ovat olleet hyvin suosittuja, koska kerron elämäntarinani omasta näkökulmastani. Tämä tekee luentoni erilaisiksi verrattuna esimerkiksi lääkäreiden pitämiin luentoihin.”

“Olen käynyt kahden vuoden pituisen koulutuksen Ågestan Folkhögskolanissa Tukholmassa tiedottajalinjalla, joka erikoistuu autismin kirjon diagnooseihin sekä neurobiologiseen poikkeavuuteen. Olen pitänyt luentoja Aspergerin syndroomasta sekä Ruotsissa että Suomessa vuodesta 2008 lähtien. Syyskuussa 2013 minulta ilmestyi kirja Toisin: Minun Asperger-elämäni (Finn Lectura).”

– Aspergerin syndrooma – mikä se on?
– Lapsuus, nuoruus ja neuropsykiatriset diagnoosit
– Diagnoosin saaminen
– Elämäni tänäpäivänä
– Diagnoosin hyvät ja huonot puolet
– Lopussa annan vinkkejä väärinkäsityksistä selviämiseen

  • Paulan kirja “Toisin – Minun Asperger elämäni” julkaistiin 9/2013
  • Paula on saannut runsaasti julkisuutta kirjansa myötä ja on ollut mm. haastateltavana mm. Helsingin sanomissa (linkki) ja Ylen Akuutti ohjelmassa.
  • Paula Tillin kirjan Toisin – Minun asperger elämäni facebooksivut loytyvät täältä
  • Paula Tillin kotisivut löytyvät osoitteesta www.aspiration.nu/finska
Share This