Lapsiperheitä monipuolisesti palveleva Pilke päiväkodit Oy ostaa sosiaalipalveluita tuottavan Sivukadun Avopalvelu Oy:n. Kaupan myötä koko Sivukadun Avopalvelun henkilökunta sekä sen liiketoiminta ja palvelut siirtyvät Pilkkeelle.

Pilke laajentaa toimintaansa ostamalla hämeenlinnalaisen Sivukadun Avopalvelu Oy:n. Sivukadun Avopalvelu toimii Hämeessä ja Uudellamaalla ja on lähes 10 toimintavuotensa aikana keskittynyt erityisesti sosiaalialan ja lastensuojelun avohuollon palveluihin.
Varhaiskasvatus pysyy edelleen Pilkkeen suurimpana liiketoiminta-alueena, mutta jatkossa suomalaiset kunnat ja niiden asukkaina olevat lapsiperheet saavat Pilkkeeltä entistä moninaisempia palveluita erilaisiin elämäntilanteisiin. Uusia Pilkkeen palveluita ovat jatkossa perhetyö, tehostettu perhetyö ja ammatillinen tukihenkilötoiminta. Sivukadun Avopalvelun toimitusjohtaja ja yksi perustajista Jyrki Jalassuo vastaa jatkossa Pilkkeen sosiaalipalvelujen toimialasta.

– Pilkkeen tehtävä on edistää lapsiperheiden hyvinvointia ja sujuvaa arkea. Laajentuminen sosiaalihuollon avopalveluihin vastaa kunnilta meille tulleeseen kysyntään. Opetus- ja kasvatusalan osaamisemme täydentyy nyt sitoutuneilla ja kokeneilla sosiaali- ja terveysalan ammattilaisilla, joiden arvomaailma ja tapa tehdä työtä tuntuu tutulta puolin ja toisin, Pilkkeen toimitusjohtaja Minna Martikainen sanoo.

Share This