Yrityksemme on tehnyt muuttoa marraskuun ajan Hämeenlinnassa uusiin toimitiloihin. Työryhmämme ja toimintamme kasvamisen myötä halusimme kodinomaiseen ja toiminnalliseen ympäristöön.

 

Uusi ympäristö tarjoaa upeat puitteet kohdata ja tavata lastensuojelu-, vammaispalvelu- ja työnohjausasiakkaitamme. Käytössämme on mm. oma uimaranta venepaikkoineen ja grillikota Vanajaveden rannalla. Samalla Perttulan luonnonläheinen ympäristö ja 1850- luvulla rakennettu punainen, remontoitu hirsitupa tarjoaa työympäristön, josta moni on salaa haaveillut. Kun aloitat työpäiväsi sytyttämällä takkaan tulet, ei päivästäsi voi tulla huono.

 

Muutokset syksyn aikana eivät ole rajoittuneet toimitiloihin. Otimme käyttöön uuden toiminnanohjaus- ja kirjausjärjestelmän. Toivomme pystyvämme uuden järjestelmän avulla tuomaan entistä paremmin esiin työmme tavoitteellisuutta ja sisältöä sosiaalityöntekijöille. Uskomme järjestelmän ohjaavan meitä myös laadukkaampaan asiakastyöhön. Muutos on haastanut meitä opettelemaan uutta ja kyseenalaistamaan vanhaa. Käyttöönottoprosessit eivät ole olleet täysin kivuttomia mutta myöhässä olevat raportit ja virheellisten kirjausten korjaukset alkavat olemaan loppusuoralla.

Joulukuun 9. päivä klo 9-15 vietämme avoimien ovien päivää jouluglögin tuoksussa ja haluamme toivottaa kaikki vanhat ja uudet yhteistyökumppanit tervetulleiksi punaiseen tupaamme. Tervetuloa!

Uusi osoitteemme on Perttulantie 80B, 13430 Hämeenlinna. Postit kulkevat edelleen vanhallakin osoitteella mutta päivitäthän osoitteemme jo uuteen.

Share This