Ruotsalainen koulutus- ja konsultointi yritys A&L Partners ja Sivukadun avopalvelu Oy järjestävät yhteistyössä elokuussa ilmaisen työelämän muutokset ja kriisit koulutus- ja verkostoitumislounaan.

Aika: 17.8.2018 11.30-15.00

Paikka: Sivukadun avopalvelu Oy:n toimitilat, Perttulantie 80b 13430 Hämeenlinna

Kenelle:

Tilaisuus on suunnattu henkilöstöhallinnon asiantuntija ja esimiestehtävissä työskenteleville, henkilöstö-ja muutosjohtamisen haasteissa painiville esimiehille sekä työnohjaajille, muutosvalmentajille ja prosessikonsulteille. Kaikille, jotka työskentelevät aktiivisesti työelämän muutosten ja kriisien parissa. Osallistuja määrä on rajattu.

Kouluttajat:

Kouluttajina toimivat Ruotsalaiselta koulutus ja valmennusyritys A&L Partnersilta Bengt Lindström ja Drusilla Copeland. Bengt ja Drusilla ovat molemmat pitkään toimineet muutosjohtamisen kouluttajina, konsultteina ja fasilitaattoreina. Heillä on laaja kokemus kansainvälisten yritysten ja organisaatioiden tukemisesta ja kouluttamista niiden muutos- ja kriisivaiheissa. Koulutuskielinä on englanti ja ruotsi. Jyrki Jalassuo auttaa teorian osalta kielen kääntämisestä tarvittaessa suomeksi.

Koulutuksen sisältö:

Koulutuksessa tutustutaan ruotsalaisen psykologin, FT Claes Janssenin Muutoksen Neljä Huonetta® teorian ja valmennusmenetelmän hyödyntämiseen organisaatioiden ja yksilöiden tukemisessa niiden muutos- ja kriisivaiheissa. Perehdymme erityisesti muutosten aiheuttamien dialektisten jännitteisiin, ihmisten erilaiseen toimintaan muutoksien ja kriisien keskellä, muutosten ja kriisien aikana vaihteleviin tunnetiloihin ja muutosjohtamisen sekä organisaatioiden haasteisiin muutoksissa. Vastauksia haetaan myös kysymyksiin: Miten pystyn keskittymään oleelliseen jatkuvien muutosten ja kriisien keskellä? Mihin minun tulisi keskittyä muutoksen eri vaiheissa omassa roolissani? Vuorovaikutteinen työpaja antaa tilaa yleisön kysymyksille ja yhdessä ymmärtämiselle. Lisää teoriasta ja menetelmästä löytyy  Google haulla: ”Four room of change theory”.

Verkostoituminen:

Koulutuksen jälkeen ja lounaalla on mahdollisuus tutustua ja löytää uusia yhteistyökumppaneita meistä ja muista osallistujista sekä viihtyä yhdessä rennossa ilmapiirissä. Bengt ja Drusilla sekä Jyrki vastaavat mielellään heränneisiin kysymyksiin ja kertovat halutessasi erilaista mahdollisuuksista Muutoksen Neljän Huoneen ympärillä tai sen hyödyntämisestä esim. työnohjauksessa tai juuri sinun organisaatiossasi.

Ilmoittautuminen:

Otamme mukaan tilaisuuteen rajallisen määrän osallistujia ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittaudu sähköpostitse jyrki.jalassuo@avopalvelu.fi. Ilmoitathan mahdollisista ruoka-aine allergioista. Peruutathan saapumisesi tarvittaessa niin vapautat tilaa seuraavalle kiinnostuneelle.

Share This