Avoimet työpaikat

Tiedon avoimista työpaikoistamme saat usein ensimmäisenä facebook-sivujemme kautta tai seuraamalla blogiamme. Mikäli olet kiinnostunut työskentelystä tulevaisuudessa meillä, jätä avoin hakemus sähköpostitse osoitteeseen jyrki.jalassuo@avopalvelu.fi otsikolla “avoin työhakemus”. Kaikkiin lastensuojeluntyötehtäviin vaaditaan vähintään 3 vuoden alakohtainen työkokemus. Soveltuva koulutus on riippuvainen haettavasta toimenkuvasta.

Ammatillisessa verkostossamme työskentelee useita työnohjaajia ja terapeutteja joiden tiedot eivät ole sivuillamme. Yhteystyöstä tai työpaikasta kiinnostuneita pyydämme laittamaan cv:n liitteeksi avoimeen hakemukseen.

Opiskelijoita otamme työharjoitteluun vain kodinhoidollisiin ja avustaviin työtehtäviin. Harjoittelupaikkoja on tarjolla melko harvakseltaan. Viime hetken tiedusteluihin emme pysty vastaamaan.

 21.3.2019 Rekrytoimme Keski-Uudellemaan alueelta 3-5 perhetyöntekijää intensiiviseen perhetyöhön. Vähimmäisvaatimuksena amk/ opistopohjainen sovetuva koulutus ja vankka kokemus työskentelystä lastensuojelussa tai nuriso- / lastenpsykiatriassa. Myös osa-aikainen tuntityöskentely on mahdollista, etusijalla kokoaikaiset työntekijät. 

23.5.2018 Haussa Nurmijärvelle lastensuojelun perhetyöntekijä. Ota yhteyttä Jyrkiin tai Katjaan!